ΣΑ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2017Μόνη πρώτη και αήττητη, η Σκακιστική Ακαδημία Μουδανιών κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ένωσης Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής για το 2017 (Προκριματικός Όμιλος Ά Εθνικής), εξασφαλίζοντας το δικαίωμα να συμμετέχει στην Ά Εθνική. Η ΣΑ Μουδανιών , έδειξε μεγάλη σταθερότητα στο παιχνίδι της, στηρίχθηκε σε όλους ανεξαιρέτως τους σκακιστές της, και βρίσκονταν καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα μας αναδεικνύεται πρωταθλήτρια χωρίς να γνωρίσει την ήττα. Είναι επιστέγασμα μιας ολοκληρωμένης δουλειάς που έχει γίνει στον σύλλογο και έχει οδηγήσει την ΣΑ Μουδανιών μέσα σε δύο χρόνια από την Τοπική Κατηγορία στην ‘Α Εθνική.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί, φυσικά, στους νέους σκακιστές μας. Είτε με προπονήσεις και μαθήματα, είτε με την κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου αγωνιστικού προγράμματος, ώστε να αποκτούν αγωνιστικές εμπειρίες. Η ΣΑ Μουδανιών μπορεί να είναι υπερήφανη για το ότι αποτελεί μια νεανική ομάδα, που στηρίζεται στους παίκτες της περιοχής. Ιδιαίτερη συμβολή έχουν οι προπονητές της ομάδας: Κωνσταντινίδης Μιχάλης (ο οποίος είναι και ο αρχηγός της ομάδας), Παπαδόπουλος Παναγιώτης και Βάτκαλη Δήμητρα.

Η Σκακιστική Ακαδημία Μουδανιών περιμένει με ανυπομονησία την διοργάνωση της Α’ Εθνικής, ώστε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της με τις καλύτερες ομάδες της χώρας.

Με την ΣΑ Μουδανιών αγωνίστηκαν φέτος οι:
ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΒΑΤΚΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ , ΓΑΡΒΗΙΛ ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΠΑΤΖΟΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ , ΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΖΑΡΤΖΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΗΧΑΝΕΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΟΝΟΒΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 'Α ΕΘΝΙΚΗΣ 2017
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΘΕΣΗΟΜΑΔΑΒΑΘΜΟΙ
1Σ.Α. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ16
2Σ.Α. ΣΥΚΕΩΝ-ΝΕΑΠΟΛΗΣ14
3ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ13
4Σ.Ο. ΠΟΛΙΧΝΗΣ12
5Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ9
6Α.Μ.Ο. "Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ"8
7Χ.Α.Ν. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ7
8Σ.Ο. "ΣΑΧ" ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ6
9Ε.Σ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ3
10Π.Α.Σ. ΣΥΚΕΩΝ "Ο ΦΟΙΒΟΣ"2